FAQ

Ofte stilte spørsmål

Hver eneste arbeidsdag besvarer vi et utall av spørsmål relatert til etiketter eller kundebehandling generelt. Listen nedenfor gjenspeiler hvilke spørsmål som stilles oftest, samtidig som den forsøker å gi lettfattelige svar på disse. Det er bare å klikke på spørsmålet for å se svaret.

Om du ikke finner svar på ditt spørsmål her kan du enten prøve deg på Ellcos Etikettskole, eller rett og slett bare ringe oss. En ting er i hvert fall sikkert – det finnes ikke dumme spørsmål!

Hvordan bestiller jeg etiketter?
Hvordan designer jeg min egen etikett?

Se link til introduksjon av chili.

Hvordan betaler jeg?

Bedriftskunder kan betale med faktura. Organisasjonsnummer er påkrevd.
Private kunder kan betale med Vipps eller PayPal.

Må jeg registrere kontaktinformasjon?

Kontaktinformasjon er begrenset til leveringsadresse, navn og e-postadresse, noe vi må vite for å kunne levere til deg. Informasjonen blir kun lagret hos oss dersom du betaler med faktura, og da i sikre betalingssystemer. Betaler du via paypal lagres denne informasjonen i deres systemer. Ønsker du å opprette en profil hos oss vil din informasjon lagres i sikre systemer via nettbutikken.

Lagres filen min til neste kjøp?

Nei, vi lagrer ingen filer – kun ordrehistorikk.

Hvordan blir mine etiketter levert?

Dine etiketter leveres på rull, i eske, med posten og dermed med vanlig postgang. Er pakken for stor for din postkasse, gir Posten deg beskjed om at din pakke kan hentes på nærmeste postkontor.

Hva koster etikettene?

Dette kommer an på etikettens bestanddeler og er umulig å svare på uten mer informasjon om din etikett. Du kan legge inn informasjonen om din etikett og få pris oppgitt i venstre kolonne i bestillingsskjemaet.

Hvordan får jeg best resultat for min etikett?

Se siden om originallevering.

Hva er CMYK?

I en digital trykkmaskin, eller printeren din om du vil, trykkes så å si alt ved hjelp av de fire CMYK-fargene. CMYK står for Cyan, Magenta, Yellow og Key(sort), og er de mest brukte fargene innen trykking. Sammen utgjør de alle farger i et fotografi eller bilde. I CMYK er grunnfargen hvit, ettersom det er papir eller tilsvarende man skal trykke på. En likevektig kombinasjon av cyan, magenta og yellow blir sort, men i praksis er det uøkonomisk å trykke sort slik. Det er derfor man har med svart (Key) i fargekoden.

Hvordan trykkes min etikett?

Dine etiketter trykkes i en digital trykkmaskin og stanses ut med laser. Det vil si at vi kan trykke alle former og farger.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden avhenger av hvordan du ønsker etikettene dine levert. Du kan hente etikettene i løpet av 48 timer etter bestilling, eller senest innen en uke med vanlig postgang.