INFO

Velkommen til Etikettbutikken – din etikettbutikk på nett!

Her kan du finne svar på dine spørsmål i forbindelse med bestilling og levering, våre salgs- og leveringsbetingelser, personvernregler og kontaktinformasjonen vår.

Ønsker du å snakke med oss er det bare å starte en chat, eller sende oss en e-post til mail@ellco.no og vi vil hjelpe deg så fort som mulig.

Gjelder din henvendelse en ordre, er det flott om du oppgir ordrenummer eller har det klart slik at vi kan hjelpe deg raskere.

Hvordan å bestille

På Etikettbutikken er det enkelt å bestille akkurat den etiketten du ønsker – om den skal sitte på en høyspentmast eller på en matboks. På følgende sider viser vi deg med korte videoer hvordan du kan bestille din etikett om du er en privat- eller bedriftskunde.

Ofte stilte spørsmål

Hver eneste arbeidsdag besvarer vi et utall av spørsmål relatert til etiketter eller kundebehandling generelt. Listen her gjenspeiler hvilke spørsmål som stilles oftest, samtidig som den forsøker å gi lettfattelige svar på disse. Det er bare å klikke på spørsmålet for å se svaret.

Trykk-klar fil

Les om hvilke kriterier som må oppfylles for å få ut best mulig resultat av din bestilling og at den skal gå enklest mulig gjennom systemet vårt.

Generelle vilkår

Følgende generelle vilkår er gjeldende for Etikettbutikken – Ellco Etiketts butikk på nett. Kjøps- og forbrukerkjøpsloven er til enhver tid gjeldende for respektive parter og betingelsene vil ikke komme i konflikt med gjeldende lov, eller gi et dårligere tilbud.